Autoverhuur Peru

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Peru

Vind goedkope autoverhuur in Peru door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Peru. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Peru

Autohuur Peru
Auto huren Peru

Peru is een land gelegen aan de westkant van Zuid-Amerika naar de Stille Oceaan. Peru grenzen Ecuador en Colombia in het noorden, Brazilië en Bolivia in het oosten, en Chili in het zuiden.De bevolking is 30 135875 (2012) inwoners.Net als de meeste landen in Zuid-Amerika is de officiële taal van het Spaans. De hoofdstad is Lima en het Inca-rijk had zijn hart in Peru van vandaag.

Peru is een divers en spannend landen om te bezoeken. Het land heeft een grote archeologische erfgoed uit de pre-Columbiaanse culturen, in het bijzonder van het Inca-rijk, en velen van hen de UNESCO World Heritage Site. Het is de beroemdste attractie is Machu Picchu, bekend als de verloren stad van de Inca’s, dat is een pre-Columbiaanse Inca-stad 2200 m in de bergen van Urubambadalen. Machu Pichu in de lijst van de nieuwe wereldwonderen bouillon.

Peru heeft een grote keuken, waar een van de specialiteiten ceviche is. Het heeft ook een prachtig landschap, variërend van de kust naar de majestueuze Andes gebergte dat loopt door het land van noordwest naar zuidoost. In het oosten het Amazone regenwoud.

De Spanjaarden veroverden Peru in 1531-33 en werd een Viceroyalty dat de meeste van haar Zuid-Amerikaanse kolonies opgenomen.Peru werd uitgeroepen tot een onafhankelijke republiek in 1821.

De hoofdstad Lima is de poort naar het land. Het historische centrum met prachtige koloniale gebouwen zijn verklaard als werelderfgoed. Er zijn musea, een aantal pre-Spaanse archeologische sites zoals Caral, en een breed scala aan cultuur en rijke tradities.

Cuzco was de grootste stad en hoofdstad van het Inca-rijk, is een zeer populaire bestemming.

Een andere must is het Titicacameer is het hoogst bevaarbare meer ter wereld 3812 meter

In de omgeving van Chiclayo is gemaakt spectaculaire archeologische vondsten uit de tijd van vóór de Inca’s als de Heer van Sipan in de Huaca Rajada en de piramides in Tucume.

De stad Arequipa, Colca Valley staat bekend als de “Witte Stad” vanwege de prachtige koloniale architectuur, kerken en kloosters gebouwd in witte steen die uniek is voor de regio.

Jorge Chavez International Airport ligt op 14 km van het centrum van Lima.

Bestemmingen