Autoverhuur Uruguay

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Uruguay

Vind goedkope autoverhuur in Uruguay door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Uruguay. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Uruguay

Autohuur Uruguay
Auto huren Uruguay

Uruguay is een klein land in het zuidelijke gedeelte van Zuid-Amerika. Het grenst Brazilië in het noorden en Argentinië in het westen.Uruguay ligt ten noorden van de Río de la Plata estuarium in de Atlantische Oceaan en ten oosten van Río Uruguay, die de grens met Argentinië vormt. De hoofdstad is Monte Video en het land heeft een bevolking van 3.318.535 inwoners (2011).Naar schatting 88% van de bevolking is van Europese afkomst, voornamelijk Italiaans en Spaans.

Uruguay bestaat voornamelijk uit laaggelegen vlakte, die een voortzetting is van de Argentijnse pampa’s. De economie is gebaseerd op landbouw met grote productie van vlees, wol en andere dierlijke producten. Uruguay is de thuisbasis van een groeiende wijnindustrie.

Een milde en vochtig subtropisch klimaat dat het land kenmerkt. De koudste maand is juli, met een gemiddelde temperatuur van 10-13 ° C, terwijl de warmste is januari met een gemiddelde temperatuur van 22-25 graden. Uruguay is een rustig en veilig land om te reizen in relatief goede levensstandaard. Uruguayanere is ook bekend om zijn vriendelijkheid en gastvrijheid.

Een van de meest bezochte steden van Colonia del Sacramento is gelegen aan de Rio de la Plata tegenover Buenos Aires, en werd gesticht door de Portugezen in 1680. De stad van de koloniale architectuur is zeer goed bewaard gebleven en is een UNESCO World Heritage Site. Het is populair om vaart per schip van Buenos Aires in Argentinië, de reis duurt slechts een uur.

In de zomer resort van Punta del Este, die is gelegen op een schiereiland dat steekt in de Atlantische Oceaan populair. Het heet Uruguay’s antwoord op “St Tropez” en staat bekend om veel beroemdheden trekken. Verder naar het noorden aan de Atlantische kust tot aan de grens met Brazilië Er kilometer na kilometer lange witte stranden.Populaire plaatsen hier is Cabo Polonio, La Paloma en Punta del Diablo.

Montevideo werd opgericht door de Spanjaarden in het begin van de jaren 1700 als een militair fort. Montevideo is culturele en economische zenuw van Uruguay met een aantal goede restaurants waar u kunt gegrild vlees eten als een van haar specialiteiten. De hoofdstraat 18 de Julio strekt zich uit tot de oude stad met koloniale architectuur. In Montevideo zijn er verschillende mooie stranden.

‘S Lands grootste luchthaven Aeropuerto Internacional de Carrasco ligt op 18 km van de stad van Montevideo.