Autoverhuur Manaus

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Manaus

Vind goedkope autoverhuur in Manaus door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Manaus. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Manaus

Autohuur Manaus
Auto huren Manaus

Manaus is een stad gelegen in het noorden van Brazilië en de hoofdstad van de staat Amazonas.Het is gelegen aan de Rio Negro is niet ver van de samenvloeiing van de Amazone rivier. De stad heeft een bevolking van 1,861,838 (2012) inwoners.

De stad werd gesticht in 1669 en verheven tot de stad in 1832 met de naam van Manaus, wat betekent “moeder van de goden.” Het was het centrum van de rubber boom in de late jaren 1800, en tijdens de periode werden ook gebouwd een opera. Nu het tandvlees verloren het belang ervan, maar ook andere industrieën zoals cellulaire fabrieken zijn gekomen sinds Manaus is een vrije economische zone.

Door de ligging in het Amazone regenwoud Manaus trekt een groot aantal toeristen per jaar die naar de prachtige flora en fauna te ervaren. Veel rivier excursies naar het regenwoud begint vanaf de stad. Een populaire excursie is een bezoek aan de plaats waar de zwarte wateren van de Negro rivier de bruine water van de rivier de Solimões voldoen zonder storende.

Manaus heeft ook vele grote parken met natuurlijke bos. De grootste stedelijke bos in de wereld waar de universiteit van Amazonas in Manaus, die werd opgericht in 1909.

18 km van het centrum is Ponta Negra strand is ook een populair uitgaansgebied. Een van de attracties zijn een kas met orchideeën, een dierentuin, en de goed bewaard gebleven bos.

De stad heeft een rijk cultureel leven. Elk jaar in oktober gehouden Boi Manaus Festival is een groot feest van Noord-Braziliaanse cultuur.

Brigadeiro Eduardo Gomes Manaus International Airport ligt 14 mijl ten noorden van het centrum gelegen.