Autoverhuur Sao Paulo Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sao Paulo Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Sao Paulo Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sao Paulo Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sao Paulo Luchthaven

Autohuur Sao Paulo Luchthaven
Auto huren Sao Paulo Luchthaven

Sao Paulo / Guarulhos – Governor Andre Franco Montoro International Airport (GRU) bevindt zich op 25 km ten noordoosten van Sao Paulo.Het gaat zowel reguliere buslijnen en autobussen tussen de stad Sao Paulo en de luchthaven. De meeste autoverhuurbedrijven die worden gepresenteerd op de luchthaven zijn Avis, Budget, Hertz Thrifty, Sixt, Honk, en Zoom Auto Europe autoverhuur.

32.177.594 passagiers bezocht Sao Paulo Luchthaven in 2012, dat betekent dat het is de meest bezochte luchthaven in Brazilië.Luchthaven scoort zeer slecht op het gebied van punctualiteit, een kwart van de vertrekken zijn meer dan 15 minuten te laat. De luchthaven is de belangrijkste hub voor de luchtvaartmaatschappijen TAM en GOL. Sinds grootste luchthaven van Brazilië is de internationale grid goed. Een nieuwe terminal is momenteel onder constructie (februari 2013).

Sao Paulo Airport heeft een bescheiden gekozen door restaurants, cafes en bars. Het heeft een VIP-lounge, business, bank, apotheek en duty free shop. De luchthaven heeft een klein hotel, Fast slaap, dat is ideaal voor degenen die willen werken, uit te rusten na het nemen van een bad.