Autoverhuur São Paulo

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren São Paulo

Vind goedkope autoverhuur in São Paulo door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in São Paulo. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

São Paulo

Autohuur São Paulo
Auto huren São Paulo

São Paulo is gelegen in het zuidoosten van Brazilië – Ca. 80 km ten noordwesten van de Atlantische Oceaan, is het land de grootste stad met 11,2 miljoen inwoners (2010).Metropol gebied “Grande São Paulo” heeft de 19,8 miljoen inwoners, en is daarmee een van de meest dichtbevolkte stedelijke gebieden in de wereld.

Sao Paulo is de belangrijkste economische Brazilië, financiële, politieke, culturele en industriële centrum, met een aantal universiteiten, theaters, musea en kunstgalerijen. São Paulo is een multiculturele stad waar de verschillende buurten gekenmerkt door etnische buurten. Het centrum bestaat voornamelijk uit moderne wolkenkrabbers en brede lanen.

São Paulo heeft talloze toeristische attracties, en een van hen is het theater “Teatro Municipal” uit 1911 in neo-barokke stijl. Ook kunstmuseum “Museu de Arte de São Paulo” (MASP) is een bezoek waard. Het museum heeft de grootste kunstcollectie in Zuid-Amerika. Een andere populaire kunstmuseum gelegen in het park “Parque do Ibirapuera.” De plaats heeft een indrukwekkende collectie van zowel westerse als Latijns-Amerikaanse kunst – met inbegrip van waaronder werken van Picasso en Modigliani. Het park heeft ook een planetarium, prachtig aangelegde tuinen, een Japanse paviljoen, het meer en een fontein.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is São Paulo International Airport – Guarulhos, gelegen 25 km ten noordoosten van de stad.