Autoverhuur Recife

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Recife

Vind goedkope autoverhuur in Recife door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Recife. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Recife

Autohuur Recife
Auto huren Recife

Recife is de hoofdstad van de staat Pernambuco in Brazilië.Het is gelegen aan het meest oostelijke punt van de Braziliaanse noordoosten van Brazilië waar rivieren Beberibe en Capibaribe voldoen voordat ze uitmondt in de Atlantische Oceaan. De bevolking is 1.555.039 (2012) inwoners. Recife betekent rif in het Portugees en is vernoemd vanwege zijn koraalriffen.

De koloniale oude stad is beroemd om zijn vele kanalen en 50 bruggen, en heet Braziliaanse Venetië.Old Town ligt in het centrum waar ook de meeste van de historische en openbare gebouwen in de stad. Het is ook de haven zelf, een van de belangrijkste in Amerika. Recife is omgeven door tropisch regenwoud, en vooral het westelijk deel van de stad een groene long.

De modernste en meest toeristische gedeelte van de stad ligt in het zuiden. Het is gebouwd rond de prachtige natuurlijke stranden en er is een goede selectie van hotels, restaurants en bars. De belangrijkste stranden zijn Manibu, Pina en Brasília Teimosa. Ook de luchthaven is hier. Shopping Center Recife is een groot winkelcentrum met bijna 500 winkels en alle 10 theaters.

Maar het is niet alleen het toerisme Recife voeden. Er zijn duizenden bedrijven en een deel van de stad genaamd “de digitale poort”, omdat van alle software bedrijven hier gevestigd.

Recife is de stad voor degenen die willen de Braziliaanse carnaval te ervaren. Pre-carnaval seizoen begint in december met parades en muziek in de straten, terwijl de echte carnaval begint de week voor Aswoensdag. Recife heeft een rijke muzikale en diverse muziekfestivals per jaar.

Recife International Airport ligt 11 km buiten het centrum van de stad.