Autoverhuur Santos

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Santos

Vind goedkope autoverhuur in Santos door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Santos. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Santos

Autohuur Santos
Auto huren Santos

De havenstad Santos ligt ten zuidoosten van Brazilië aan de Atlantische kust. De stad ligt in de staat Sao Paulo – deels op het eiland Sao Vicente, deels op het vasteland. De stad heeft ongeveer 420.000 inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied (wiens naam Baixada Santista) heeft een bevolking van 1,7 miljoen (2011).

Santos ligt 80 km ten zuidoosten van de grootste Braziliaanse metropool São Paulo (die ongeveer. ‘S 22 miljoen inwoners in het grootstedelijk gebied).

Santos, het land belangrijkste exportproduct haven en een veelzijdige industrie. De stad is ook een belangrijk commercieel centrum en een populaire toeristische bestemming.

Santos staat bekend om zijn prachtige zandstranden, en heeft ’s werelds langste strand park van 7,3 km. De stad is ook beroemd om zijn stad kanaal, zijn koffie museum en zijn voetbal gedenkteken ter ere van zijn meest bekende spelers – waaronder Pele.

Andere toeristische attracties zijn onder andere Santos Basilica de Santo Antonio Embar doen – oorspronkelijk uit 1874, het stadhuis uit 1866, Santos Kathedraal – gebouwd tussen 1909 uit 1967 en Sea Museum “Museu do Mar” – die de grootste schelp collectie. Hier ziet u de gigantische schelpen van meer dan 1 meter.

Een andere populaire attractie in Santos, de berg Monte Serrat. U kunt de kabelbaan of te voet de trap omhoog naar de top (157 m). Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over de regio. Op de top is ook een kapel uit de vroege jaren 1600.

Santos anderszins een aquarium met meer dan 70 verschillende soorten vissen en een prachtige botanische tuin.

Dichtstbijzijnde luchthavens in São Paulo, waar Guarulhos International Airport, de stad de belangrijkste luchthaven. Dit ligt 99 km ten noorden van Santos. Als alternatief kan de Congonhas Airport 72 km ten noordwesten van Santos.