Autoverhuur Rio De Janeiro Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Rio De Janeiro Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Rio De Janeiro Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rio De Janeiro Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rio De Janeiro Luchthaven

Autohuur Rio De Janeiro Luchthaven
Auto huren Rio De Janeiro Luchthaven

Rio de Janeiro / Galeão – Antonio Carlos Jobim International Airport (GIG), ook wel bekend als Aeroporto Internacional Galeão, gelegen op 20 km ten noorden van Rio de Janeiro.Er zijn vier buslijnen van en naar de luchthaven en Rio de Janeiro, is er ook een shuttle bus die stopt bij de belangrijkste hotels. Verschillende auto bedrijven bieden servies op de luchthaven, er zijn Budget, Avis, Hertz, lokaliseren, Movida, Unidas en Locar Alpha

De luchthaven is vernoemd naar de Braziliaanse musicus Antonio Carlos Jobim, die ook de luchthaven noemt in het nummer “Samba do Avião.” In 2012 bezochten 17 491744 Rio De Janeiro luchthaven, betekent dit een aanzienlijke toename in de afgelopen jaren en het is de op een na grootste van het aantal passagiers in het land.II verband met de FIFA World Cup in 2014 is het nu in renovatie. Tam en Gol Airlines zijn de bedrijven die vliegen naar de meeste bestemmingen.

De luchthaven heeft een goede selectie van eet-en drinkgelegenheden en belastingvrije en andere winkels. Andere voorzieningen zijn een medisch centrum, baby / familie kamer, apotheek, postkantoor en een schoonheidssalon.