Autoverhuur Rio de Janeiro

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Rio de Janeiro

Vind goedkope autoverhuur in Rio de Janeiro door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Rio de Janeiro. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Rio de Janeiro

Autohuur Rio de Janeiro
Auto huren Rio de Janeiro

De stad Rio de Janeiro ligt in het zuidoosten van Brazilië de Atlantische Oceaan, is het land de tweede grootste stad (na São Paulo), met ongeveer 6,3 miljoen inwoners (2010).De stad ligt aan de Baai van Guanabara en heeft een van de grootste en belangrijkste havens. Rio de Janeiro is ook een belangrijke commerciële, – financiële en culturele centrum, en is een zeer populaire toeristische bestemming.

Rio de Janeiro is beroemd om zijn prachtige locatie. Rond de stad zijn bergen met tropische planten en torenhoge pieken – inclusief Corcovadorfjellet (704 meter) met de 38-voet Jezus standbeeld op de top. De stad is ook wereldberoemd om zijn jaarlijkse carnaval die honderdduizenden toeristen trekt.

Andere grote attracties in Rio De Janeiro zijn zandige stranden van Copacabana en Ipanema, het Maracana voetbalstadion en bergen Pao de Acucar of “suikerbrood” – waar je de kabelbaan nemen tot 400 meter en krijgt een fantastisch uitzicht over de stad.

De dichtstbijzijnde grote luchthaven is Rio de Janeiro International Airport – Galeão, gelegen 21 km ten noorden van het centrum.