Autoverhuur Salvador

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Salvador

Vind goedkope autoverhuur in Salvador door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Salvador. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Salvador

Autohuur Salvador
Auto huren Salvador

Salvador ligt ten noordoosten van de Braziliaanse Atlantische kust gelegen, en is de hoofdstad van de staat Bahia. De stad ligt op een schiereiland aan de ingang van de baai “Bahia de Todos os Santos”. De stad heeft 2,7 miljoen inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van 3,6 miljoen (2010).

Salvador is een belangrijk commercieel en industrieel centrum van Noord- Brazilië, en heeft een belangrijke exporthaven.De stad heeft een aantal gebouwen uit het koloniale tijdperk, en staat bekend om zijn rijke culturele leven. In Salvador de musea in de geschiedenis – kunst en cultuur en de carnavals zijn populair voor zowel de lokale bevolking en toeristen.

Het centrum van Salvador is verdeeld in twee delen, bovenste en onderste. Upper Town “Cidade Alta” is gelegen op een 80 meter hoge klif en zijn geassocieerd met een lagere stad “Cidade Baixa” met het vervoer lift “Elevador Lacerda”. In de bovenste stad de meeste toeristische attracties – waaronder oude stad “Pelourinho”, dat is een UNESCO World Heritage Site. Hier is een serie van barokke kerken – waaronder de prachtige “Igreja Sao Francisco” uit 1720 met zijn vergulde interieurs.

Andere toeristische attracties in Salvador zijn paleis “Palacio Rio Branco” van 1549 en fort “Forte de Santo Antônio” uit 1598. Daarnaast biedt zandstranden, prachtige landschappen en grote winkelcentra.

Salvador International Airport ligt op 25 mijl ten noordoosten van het centrum gelegen.