Autoverhuur Venezuela

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Venezuela

Vind goedkope autoverhuur in Venezuela door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Venezuela. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Venezuela

Autohuur Venezuela
Auto huren Venezuela

Venezuela is een land op de noordkust van Zuid-Amerika, maar heeft een bevolking van 28.946.101 (2011) inwoners.Het grenst Colombia aan het westen, Brazilië in het zuiden en zuidoosten, en Guyana in het oosten.Buiten de Venezolaanse kust eilanden Aruba, Curaçao, Bonaire en Trinidad en Tobago.

De hoofdstad Caracas, en in aanvulling op het Spaans, de grondwet erkent meer dan dertig inheemse talen.

De naam van Venezuela betekent ‘Klein Venetië’, een naam die de noordkust van Zuid-Amerika de Spaanse zeevaarder Alonso de Ojeda gaf in 1499 toen hij de Indiase pælebygninger in Lago de Maracaibo.

Venezuela wordt beschouwd als een land met een extreem hoge biodiversiteit en gevarieerd landschap. In het noordwesten en langs de Caribische kust in het noorden is een uitbreiding van het Andesgebergte met de hoogste berg Pico Bolivar gelegen 5007 m Amazonebekken in het zuiden, en de Caribische kust naar het noorden. Het is vooral de natuur die toeristen trekt naar het land. Venezuela heeft de grootste oliereserves in de wereld, en de economie is sterk afhankelijk van olie.

Salto Ángel (englefossen) is de hoogste waterval ter wereld met een hoogte van 1002 meter. Het is gelegen in het Canaima National Park, ten zuidoosten van het land, en is 19 keer hoger dan de Niagara Falls.

In Morrocoy National Park ligt ten oosten van de Caribische kust, een maaidorser turquoise wateren en witte stranden van de ontdekking in de bossen rond die heeft een overvloed aan wilde dieren.

De meest populaire toeristische bestemming is Isla Margarita, een eiland net ten oosten van de Caribische Zee. Naast het hebben van alles een Caribisch eiland hebben de neiging om de natuur, witte stranden en blauwe zee, het is bekend voor een unieke markt, een prachtig paleis en een aantal grote kerken en kathedralen, waaronder de witte Basilica de la Virgen del Valle. Het strand Playa El Yaque heeft een zeer goede omstandigheden forwindsurfing.

Simón Bolívar International Airport, ’s lands grootste luchthaven ligt 21 km buiten Caracas.