Autoverhuur Brasilia

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Brasilia

Vind goedkope autoverhuur in Brasília door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Brasília. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Brasília

Autohuur Brasilia
Auto huren Brasilia

Brasilia is Brazilië kapitaal en ligt ongeveer in het midden van het land in de staat Goias.De stad heeft een bevolking van 2.609.997 (2011) inwoners.

Brasília is het de grootste stad in de wereld die niet bestond in het begin van de jaren 1900. De reden hiervoor is dat de stad werd gepland en ontwikkeld onder president Juscelino Kubitschek in 1956. Maar in de late jaren 1800 werd besloten door de hoofdstad van Brazilië moet in het midden van het land. De stad werd gepland op basis van de principes van de beroemde architect Le Corbusier, en heeft de vorm van een vliegtuig met het lichaam en vleugels. De hele stad werd gebouwd in 41 maanden, en 22 april van 1960 stond klaar om te worden aangesteld als de Braziliaanse hoofdstad.

UNESCO heeft opgenomen Brasília op de World Heritage List. Een van de belangrijkste architectonische attracties zijn onder andere Kathedraal van Brasilia door architect Oscar Niemeyer, die in de straat Eixo Monumental. Aan het einde van Eixo Monumental is Esplanada dos Ministerios, een open gebied in het centrum van Brasilia. De rechthoekige gazon is omgeven door lanen, en er zijn veel overheidsgebouwen, monumenten en gedenktekens. Het grootste park van Brasilia Paraquet Nacional de Brasília, is 30 000 hectare en een populair recreatiegebied.

Op de UNESCO World heeft de ontwikkeling van niet-vervuilende industrieën, zoals software, film, video en edelstenen met de nadruk op het ecologisch evenwicht.

De keuken heeft een grote verscheidenheid, en veel van de beste restaurants in de stad is gelegen in het Asa Sul district.

Brasilia Presidente Juscelino Kubitschek International Airport ligt op 11 km buiten het centrum van de stad.