Autoverhuur Vitória

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Vitória

Vind goedkope autoverhuur in Vitória door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Vitória. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Vitória

Autohuur Vitória
Auto huren Vitória

De havenstad Vitória ligt in het zuidoosten van Brazilië de Atlantische Oceaan, en is de hoofdstad van de staat Espirito Santo.De stad is gelegen op een eiland in de baai “Bajo doen Espirito Santo,” en er is een verbinding van het eiland met het vasteland door zeven bruggen. Vitória ligt 515 km ten noordoosten van Rio de Janeiro.

De stad heeft 333.000 inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van ongeveer 1,7 miljoen (2012).

Hoogste punt Vitoria is de Pico de Desejado, die 601 meter meet

De stad staat bekend om haar mooie en uitnodigende zandstranden, de cultuur en de nabijheid van vele beroemde toeristische bestemmingen in dezelfde staat.

VN genaamd Vitória als haar 4e delstatsby beste om in te wonen, gebaseerd op de levensstandaard, gezondheid en onderwijs.

De stad is een belangrijk handelscentrum en een belangrijke transport hub, met een uitstekende weg-, zee, spoor en lucht.

Een populaire attractie in de stad is Vitoria Cathedral, die werd gebouwd in de periode 1920-1970. Buurt van de kathedraal is het oudste religieuze gebouw, de kapel “Capela de Santa Luzia” uit de jaren 1500.

Andere bezienswaardigheden zijn onder Vitória Theater “Carlos Gomes” uit 1927, bathing beach “Camburi Beach” en de prachtige openbare gebouwen “Anchieta Palace” uit de jaren 1500.

Men moet ook een uitstapje maken naar de naburige gemeente van Vila Velha, waar u kunt het klooster “Convento da perh” bezoeken uit de jaren 1500.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Vitória Airport (ook wel bekend als Eurico de Aguiar Salles Airport), op 6 km ten noorden van het stadscentrum. Vanaf hier zijn er regelmatig vluchten naar andere bestemmingen in Brazilië.