Autoverhuur Natal

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Natal

Vind goedkope autoverhuur in Natal door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Natal. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Natal

Autohuur Natal
Auto huren Natal

Natal is gelegen aan de noordoostelijke kust van Brazilië en de Atlantische Oceaan, en is de hoofdstad van de deelstaat Rio Grande do Norte. De stad heeft ongeveer 804.000 inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van 1,3 miljoen (2011). Natal is gelegen aan de monding van de rivier de Potengi (Potenji).

De stad staat bekend om zijn prachtige zandstranden en duinen, en volgens NASA, de lucht in de schoonste in heel Zuid-Amerika. Toerisme is de belangrijkste industrie van de stad, maar ook de industriële productie is aanzienlijk. Natal is ook een regionaal centrum voor de olie-industrie en een belangrijk verkeersknooppunt.

Natal heeft een tropisch klimaat met een gemiddelde temperatuur van 26 graden C. De frisse zeewind maakt het klimaat zeer aangenaam.

Enkele van de meest populaire toeristische attracties zijn onder andere fort “Forte dos Reis Magos” van 1599 – dat is de oudste en belangrijkste historisch gebouw in Natal, het theater “Alberto Maranhao” uit 1898, het strand “Ponte Negra” net ten zuiden van het centrum, en de oudste kerk, “Natal Cathedral” uit 1862.

In het stadspark “Dom Nivaldo Monte” is een monumentale torens – ontworpen door de Braziliaanse architect Oscar Niemeyer.

Andere bezienswaardigheden zijn onder Natal de indrukwekkende brug “Newton Navarro” over Potengi rivier. De brug is 1,8 kilometer lang en 100 meter hoog.

In aanvulling op de zon, zwemmen en strand stad te bieden bezoekers fantastische winkels, een bruisend nachtleven en een aantal monumenten en musea. Natal heeft ook een groot aquarium en een natuurmuseum.

De luchthaven Augusto Severo International Airport is 15,3 kilometer ten zuidwesten van het centrum.