Autoverhuur Evora

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Evora

Vind goedkope autoverhuur in Evora door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Evora. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Evora

Autohuur Evora
Auto huren Evora

Evora ligt in het centrum Spanje, ca.. 120 km ten zuidoosten van Lissabon – En is een stad met ongeveer 45.000 inwoners (2008).Het toerisme is een belangrijke industrie voor Evora, die ook een regionale handelscentrum.

Evora had een belangrijke militaire positie in de Romeinse tijd, en werd daarom gegeven voornaam Liberalitas Julia (genoemd naar Julius Caesar). De stad ontwikkelde later – onder de Moren – een bruisend commercieel centrum.

Evora is vandaag de dag beschouwd als een van de mooiste steden in Portugal – en de oude stad is vol van de UNESCO. Er zijn verschillende goed bewaarde gebouwen uit zowel de Romeinse en de Arabische tijdperk – met inbegrip van Aquaduct “Água de Prata Aquaduct.”

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden anders hadden we Diana Tempel in ongeveer 200 en de kathedraal Se de Evora uit 1100 (die in ongeveer 1400 werd omgezet van Romaans naar Gotisch stijl). Het is de grootste kerk van Portugal. In Evora kunt u ook naar een van de mooiste kerken – Igreja de São Francisco van 1510. De kapel in deze kerk – Capela dos Ossos – is versierd met de botten van ca. 5000 skeletten.

Andere populaire attracties in de stad zijn Palácio dos Duques de Cadaval, dat is een indrukwekkend gebouw uit de jaren 1600 – en de universiteit van 1559.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Badajoz Airport, gelegen 120 km ten noordoosten van de stad. Het is echter niet zo veel verder naar de internationale luchthaven in de hoofdstad Lissabon, gelegen 132 km ten westen van Évora.