Autoverhuur Sevilla

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Sevilla

Vind goedkope autoverhuur in Sevilla door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Sevilla. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Sevilla

Autohuur Sevilla
Auto huren Sevilla

Sevilla is gelegen in het Zuid-Spaanse regio Andalusië, en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam als de stad. Guadalquivir rivier loopt door de stad. Sevilla is een relatief grote industriële stad met ca.. 700.000 inwoners (2011). Hoewel er ongeveer 100 km van Sevilla tot het einde van de Guadalquivir (per stad Sanlúcar), heeft de stad een belangrijke haven. (Schepen tot 12.000 ton kan versnellen deze rivier).

Sevilla (Hispalis) was in de Romeinse tijd, werd de hoofdstad van de provincie toenmalige Hispania Baetica. In het jaar 712 werd de stad veroverd door de Arabieren, en had een belangrijke functie als hoofdstad voor verschillende kalifdynastier, totdat Ferdinand 3 van Castilla y Leon veroverden het in 1248. Na de ontdekking van Amerika was Sevilla de belangrijkste haven in de Spanje, een positie van de stad gehandhaafd tot de jaren 1700.Sevilla kreeg zijn eigen universiteit in 1502.

Een groot deel van de architectuur in Sevilla dragen nog steeds de lange Arabische (Moorse) tijdperk. De belangrijkste structuur in de Moorse stijl, de prachtige Alcázar uit 1100. Het is omgeven door prachtige tuinen, die ook kenmerkend is voor de stad als geheel. De oude stad is charmant, met zijn smalle, kronkelende straatjes – en hier ligt de machtige kathedraal van Sevilla uit de jaren 1400, dat genoteerd staat op de ruïnes van een oude moskee.

Viktigre Andere bezienswaardigheden zijn onder Columbus Bibliotheek, het Archeologisch Museum en een aantal interessante kunstgalerijen.

In 1992 Sevilla organisator van de Wereldtentoonstelling (Expo 92). Veel van de gebeurtenissen die plaatsvinden op een eiland in de Guadalquivir, en in dat opzicht het werd gebouwd een aantal bruggen. De grootste van deze, Allamillo Bridge, werd ontworpen door de beroemde architect Santiago Calavetra.

Anders Sevilla gekenmerkt door een groot aantal religieuze en seculiere partijen, die veel toeristen trekken naar de stad – en naar de plaats waar de actie in de wereld van Rossini’s beroemde opera “Barbier van Sevilla” (1816) happening te worden.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Sevilla-San Pablo Airport, gelegen 12 km ten noordoosten van de stad.