Autoverhuur Beja

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Beja

Vind goedkope autoverhuur in Beja door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Beja. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Beja

Autohuur Beja
Auto huren Beja

Beja is de naam van zowel een stad en een gemeente in het zuidoosten Portugese regio Alentejo. De stad zelf is de thuisbasis van ongeveer 21.700 mensen (2009), terwijl de hele gemeente heeft een bevolking van ongeveer 35.000.

De stad is erg oud en kan rekenen zijn geschiedenis gaat terug tot pre-Romeinse tijden, en in de Romeinse tijd het had een status van langdurig ingezetene als een regionale hoofdstad.

Misschien wel de meest beroemde attractie van Beja is de oude vesting uit de jaren 1200, gelegen op een heuvel met uitzicht op de stad. Het is gebouwd op de ruïnes van een Romeinse Kastell. In verband met het metselwerk van het fort zijn er vier vierkante hoektorens – en het centrum van het complex is een 40-meter hoge hoofdtoren (“Torre de Menagem”), waar 197 treden leiden naar de top. Het kasteel is nu een militair museum.

Beja was in de Middeleeuwen omgeven door een stadsmuur met vijf poorten en veertig torens. De overblijfselen van deze muur is nog te zien.

Anders, een van Portugal’s Een totaal van vier bewaard gebleven pre-romaanse kerken Bejo – de witte, Visigotische kerk van Santo Amaro.De oudste delen van de 500, terwijl een deel van het inwendige van de 600s. Er is vandaag de dag een klein archeologisch museum met Visigotische kunst in de kerk.

“Museu da Rainha D. Leonor” is ook een populaire bestemming. Het is een regionaal museum, die zowel historische artefacten en een verzameling van Vlaamse, Spaanse en Portugese schilderijen huizen uit de 15e de 18e eeuw. Het museum werd opgericht in de late jaren 1920 in een klooster uit de jaren 1400. Kloster gebouw is geclassificeerd als een nationaal monument.

De dichtstbijzijnde internationale luchthavens zijn de luchthaven van Faro, op 150 km ten zuiden van Bejo – en de luchthaven van Lissabon, gelegen 165 km ten noordwesten van de stad.