Autoverhuur Faro Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Faro Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Faro Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Faro Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Faro Luchthaven

Autohuur Faro Luchthaven
Auto huren Faro Luchthaven

Faro International Airport (FAO) is de belangrijkste luchthaven van de Algarve in het zuiden van Portugal.Het ligt op 7 km ten westen van de stad Faro.De luchthaven heeft ruim 5 miljoen passagiers per jaar.

Er zijn een aantal bedrijven die regelmatige vluchten van hier naar een groot aantal Europese bestemmingen hebben. Velen van hen zijn low-cost luchtvaartmaatschappijen. Bovendien is een groot aantal chartervluchten naar de luchthaven van Faro, met inbegrip van van Oslo en Stockholm (TUIfly).

Er zijn verschillende bussen van de luchthaven naar het centrum van Faro. Daarnaast is er een snelle bus (Serviço Transrápido) die loopt tot enkele van de andere toeristische plekken langs Kust van de Algarve.Als alternatief kunt u gebruik maken van de taxi. Als u een auto wilt huren op de luchthaven, heeft u de keuze tussen de verschillende internationale verhuurbedrijven – met inbegrip van Avis, Budget, Europcar, Hertz en Sixt.

De terminal gebouw werd gerenoveerd en uitgebreid een paar jaar geleden, en hier vinden we een bruikbaar scala aan eetgelegenheden – en nog veel meer winkels (inclusief belastingvrije winkel). Men heeft ook toegang tot een aantal bank-en postdiensten – evenals draadloos internet en gebruik van voorzieningen voor conferenties, als je moet het nodig hebt.

Er zijn geen hotels op de luchthaven van Faro. Het dichtstbijzijnde hotel is het Ibis Faro, op ca.. 2 km van de luchthaven.