Autoverhuur Abrantes

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Abrantes

Vind goedkope autoverhuur in Abrantes door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Abrantes. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Abrantes

Autohuur Abrantes
Auto huren Abrantes

Abrantes is een klein stadje gelegen in het centrum van Portugal.De stad heeft ca.. 18.000 inwoners – en is het centrum van Abrantes gemeente, die een totale bevolking van ongeveer 40.000 heeft. Abrantes behoren anders wordt de bestuurlijke gebied Distrito de Santarem. De rivier de Taag, die stroomt door de stad, is bevaarbaar voor kleine schepen hier en naar beneden naar de kust.

In 1173 het kasteel genoemd Abrantes, en dit wordt dan berekend als de historische uitgangspunt. De stad van de voornaamste attractie is de Fortaleza de Abrantes (of Castelo de Abrantes), gebouwd in de jaren 1300 op de ruïnes van het oude kasteel. Het fort was de middeleeuwse geruïneerd door een aardbeving, maar herbouwd in de jaren 1500. Binnen de muren zijn er verschillende gebouwen, waaronder de voormalige kerk van Santa Maria de Castelo uit de jaren 1500, waarin zich tegenwoordig het museum “Don Lopo de Almeida Museum” – vernoemd naar een van de machtigste van het gebied families. De leden van de Almeida familie is begraven in de kerk. Er zijn ook verschillende interessante kunstvoorwerpen – zowel schilderijen en sculpturen.

Anders zijn er een aantal mooie kerken in het kleine stadje. Meest bezochte wordt het prachtige middeleeuwse kerk “Iguja de São Vicente”. Ook rond de stad zijn er een aantal architectonische attracties – waaronder kasteel “Castelo de Almourol” – dat is ongeveer 10 km van het centrum.

Aan de oever van de rivier de Taag, het bracht een groot, mooi park – gekoppeld aan de indrukwekkende waterpark Aquapolis. Dit is een van de meest populaire toeristische bestemming Abrantes ‘, vooral voor gezinnen.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven Lissabon Portela, die is gelegen 140 km ten zuidwesten van Abrantes.