Autoverhuur Praia Da Rocha

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Praia Da Rocha

Vind goedkope autoverhuur in Praia Da Rocha door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Praia Da Rocha. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Praia Da Rocha

Autohuur Praia Da Rocha
Auto huren Praia Da Rocha

Praia Da Rocha is een strand aan de rand van de stad Portimao in de Algarve in het zuiden van Portugal.Beach is de 1,5 km lange – en is een van de mooiste en meest populaire in de Algarve.

De naam Praia da Rocha (“Rock The Beach”) is dat het strand regelmatig onderbroken door stenen en enorme rotsen van diverse maten en formaties. Sommige van deze zijn tot 20 meter hoog. Toeristen van over de hele wereld komen hier in grote aantallen per jaar.

Langs het strand zijn er een verscheidenheid aan restaurants, disco’s, nachtclubs en bars – die bijdraagt ​​aan een groot en gevarieerd uitgaansleven biedt zowel overdag als ’s nachts tijdens het toeristische seizoen. De plaats heeft ook een eigen casino. De hotels en winkels zijn dicht bij elkaar, waardoor Praia da Rocha een populair centrum niet alleen voor recreatie, maar ook om te winkelen.

Hoewel het kan worden verstopt met toeristen in Praia da Rocha, lijken zelden druk – en dat is te wijten aan dat het strand is niet alleen lang, maar ook zeer breed. Langs het strand, achter de rotsen is de lange laan Tomás Cabreira, waar de meeste van de hotels, bars en winkels zijn gevestigd. En aan het eind van de laan vinden we de site de belangrijkste historische attractie – het kasteel van Santa Maria de Ribamar van rond 1700. Het werd gebouwd als een verdediging van de piraten, en vanaf de top is er een prachtig uitzicht op het strand.

Er wordt gezegd dat Praia da Rocha is een van de Algarve meest gefotografeerde plaatsen, en het was hier de hele toeristische investeringen in de Algarve-kust begon in de jaren 1930.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Faro, ligt op 72 km ten oosten van Praia da Rocha.