Autoverhuur Algarve

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Algarve

Vind goedkope autoverhuur in Algarve door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Algarve. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Algarve

Autohuur Algarve
Auto huren Algarve

De Algarve is de meest zuidelijke landschap in Portugal, met een totale oppervlakte van bijna 5.000 km2.Het is ongeveer gelijk aan de wijk die ook wel Faro.Ongeveer 417.000 mensen wonen in (2010), maar tijdens het toeristische seizoen vermenigvuldigd dit cijfer. Ongeveer 5 miljoen toeristen vinden hun weg naar hier elk jaar. De hoofdstad van de Algarve is Faro. Andere opmerkelijke steden zijn Albufeira, Lagos, Lagoa, Tavira, Portimão en Praia de Rocha.

De regio is van oudsher gebaseerd op de landbouw, en een van de producten die verbouwd worden zijn olijven, vijgen, druiven, sinaasappels en granaatappels.Vandaag de dag is het toerisme dat het gebied de inkomsten zorgt.

Het trekt voornamelijk toeristen hier is het mediterrane klimaat, de schone en uitnodigende stranden en de aangename zeewatertemperatuur. Kust van de Algarve heeft een totale lengte van 155 km.

Anders is de regio die sterk geïnvesteerd in een scala aan activiteiten voor toeristen van alle leeftijden. Het is zo’n verschillende cursussen hier. De grootste is Rome Golf Resort in Vilamoura.Veel van het aanbod zijn ook gericht op gezinnen met kinderen, en met al zijn er een dozijn verschillende attractieparken Algarve.Een van de meest populaire is de Algarve Zoo (een dier-en recreatiepark in Albufeira), Zoo Marine (sjødyrepark, ook bij Albufeira), Aqualand Algarve (Waterworld Alcantarilha), Aqua Show (zwemmen en pretpark in Quarteira) en Slide & Splash (zwemmen – en pretpark in Lagoa).

Algarve heeft een eigen internationale luchthaven – Faro Airport.