Autoverhuur Almada

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Almada

Vind goedkope autoverhuur in Almada door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Almada. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Almada

Autohuur Almada
Auto huren Almada

Almada ligt aan de monding van de rivier de Taag, tegenover de Portugese hoofdstad Lissabon. De stad heeft ongeveer 160.000 inwoners (2010), en wordt vaak gepresenteerd als een van de Lissabon buitenwijken.Almada is gerelateerd aan de hoofdstad via de beroemde “25 April-brug “over de Taag.

De naam Almada Arabische oorsprong (al-Madan), en komt voort uit de periode Moren over het Iberisch schiereiland. De geschiedenis gaat terug tot de middeleeuwen dus, maar alleen in 1973 werd bekroond met de officiële status.

Brandpunt Almaden is het enorme standbeeld van Christus Cristo Rei, dat is aan de zuidkant van de brug, en zoals te zien is in de meeste delen van Lissabon. Het is 28 meter hoog en staat op een 82 meter hoge plank. Het standbeeld werd onthuld in 1959. Zeven jaar later – in 1966 – geopend “25 april-brug “over naar Lissabon. De oorspronkelijke naam was de Ponte Salazar, in die zin dat is vernoemd naar oud-dictator van Portugal. Het is een van ’s werelds langste hangbruggen, met een totale lengte van 2277 meter – en een hangbrug spanwijdte van meer dan 1.000 meter.

Standbeeld van Christus en de brug Almaden twee meest beroemde bezienswaardigheden. Anders werkt Almada grotendeels als “avlastningsby” Lissabon – en toeristische context kan ook worden beschouwd als een deel van de hoofdstad gebied.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven Lissabon Portela, ligt op 15 mijl ten noorden van Almada.