Autoverhuur Aveiro

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Aveiro

Vind goedkope autoverhuur in Aveiro door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Aveiro. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Aveiro

Autohuur Aveiro
Auto huren Aveiro

Aveiro is een kustplaats gelegen aan de monding van de Rio Vouga, ca. 60 km ten zuiden van Porto. De stad heeft bijna 80.000 inwoners (2010), en is de tweede grootste stad in de zogenaamde Centro regio en een van Portugal belangrijkste vissershavens.Ook zout productie is al vele jaren een belangrijke rol gespeeld in Aveiros industrie.

De geschiedenis dateert uit de jaren 900, toen het werd bekend onder de Latijnse naam Alavarium. Het was echter een serieuze klap voor zo’n katastrofisch storm in het jaar 1575, toen de haven en het merendeel van de gebouwen volledig verwoest. Aveiro kwam echter terug op de been als het kreeg een centrale positie als de invoeropening voor de lucratieve, Portugees Newfoundland visserij.

Belangrijkste attractie van Aveiro is de vele kanalen, waardoor de stad ook wel “Portugese Venetië “.Schepen zijn ook populair – vooral onder de toeristen een bezoek aan de stad. Anders is er veel zin architectuur in de stad – met inbegrip van een aantal mooie kerken.

Andere bezienswaardigheden in de directe omgeving Aveiros lokt toeristen. Dit omvat de stranden langs het schiereiland São Jacinto, in de wijk Barra en de Costa Nova do Prado. Daarnaast zijn de traditionele, exclusieve porseleinfabriek Ílhavo Ceramica de Vista Alegre is een populaire toeristische bestemming. Het is gelegen in een dorpje ongeveer 9 mijl ten zuiden van Aveiro centrum.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Porto Airport, gelegen 78 km ten noorden van Aveiro.