Autoverhuur Chaves

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Chaves

Vind goedkope autoverhuur in Chaves door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Chaves. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Chaves

Autohuur Chaves
Auto huren Chaves

Chaves is een stad en een gemeente in het noorden van Portugal.De gemeente is ongeveer. 44.000 inwoners, terwijl in de stad verblijven ongeveer 17.500. Chaves werd een stad in 1258, maar had al eeuwenlang een centrum van het gebied.

Middeleeuwse wijk van de Oude Stad, die is geconcentreerd rond de straten Rua Direita en de Rua de Santo António is populaire bestemming. De overblijfselen van de oude stadsmuren zijn ook nog steeds.

De stad de belangrijkste attractie is het middeleeuwse kasteel Castelo, die is een nationaal monument aangewezen sinds 1938. Het kasteel werd gebouwd in de jaren 1300. Sinds 1600 is het de zomerresidentie van de Portugese politieke leider (die vandaag de dag is de president).

Er zijn een paar versterkingen naar Chaves: Forte de São Francisco werd gebouwd in de jaren 1600, en had een belangrijke functie tijdens de Napoleontische Oorlogen van de vroege jaren 1800. Ook Forte de São Neutel uit de jaren 1600 is een bezoek waard, en het fort bevat ook een kleine kapel – Nossa Senhora das Fontes.

Anders Kathedraal in Chaves en de Romaanse kerk van Santa Maria Maior (of Matriz kerk) populaire bestemmingen. Dit laatste is uit 1100 en zeer mooi ingericht.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Porto, gelegen op ongeveer 150 km ten zuidwesten van Chaves.