Autoverhuur Porto

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Porto

Vind goedkope autoverhuur in Porto door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Porto. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Porto

Autohuur Porto
Auto huren Porto

Porto (aka Oporto) is gelegen ten noordwesten van Portugal aan de Atlantische kust, op ongeveer 5 km van de monding van de rivier de Douro. De stad heeft ca.. 270.000 inwoners (2010), echter, neemt men de voorsteden met een bevolking stijging tot ongeveer 1,25 miljoen.

Porto is de tweede grootste stad van Portugal (na de hoofdstad Lissabon ), en is ook het belangrijkste centrum van handel en industrie in het noordelijke deel van het land.In de Romeinse tijd was de stad die bekend staat als Portus Cale (zoals de naam al Portugal zijn afgeleid), en een periode van 1000-/1100-tallet had een hoofdletter functie.

De stad is het meest bekend om zijn haven wijn – die is geproduceerd en hier geëxporteerd sinds de jaren 1600.

Porto heeft een prachtige ligging en is opgebouwd uit een soort van terras-niveau naar boven in een hellend terrein. Onder de architectonische bezienswaardigheden zijn de kathedraal uit 1100 (die later herbouwd) een dominante structuur. Het is gelegen nabij een groot bisschoppelijk paleis uit 1700. Andere speciale kerk São Martinho de Cedofeita uit 1100 en de Basiliek Sao Francisco uit de jaren 1400.

Op de zuidelijke oever van de Douro, de voorstad Vila Nova de Gaia, die vooral bekend staat als “vinhandlernes stad”. Hier is de grote wijnkelders die worden gestraald in de rots.

Andere populaire toeristische attractie in Porto’s Academy, Port Wine Institute en het New Museum of Contemporary Art, in 1999 ontworpen door de beroemde architect Alvaro Siza.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Porto Airport, gelegen op 11 km ten noordwesten van de stad.