Autoverhuur Funchal

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Funchal

Vind goedkope autoverhuur in Funchal door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Funchal. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Funchal

Autohuur Funchal
Auto huren Funchal

Funchal is de “hoofdstad” van de Portugese archipel van Madeira Atlantic. Het ligt aan de zuidelijke kust van het hoofdeiland, en heeft ongeveer 112.000 inwoners (2011).

Belangrijkste industrie van Funchal is het toerisme (vooral in de winter). Anders, de stad heeft een belangrijke wijnproductie en suikerindustrie. Bovendien is een drukke haven in Funchal, waar zich naar met name van wijn en fruit – naast een groot aantal cruiseschepen docking hier.

Funchal is opgericht in 1421 en is vernoemd naar de plant venkel, die in het Portugees heet “Funcho”. De stad heeft sinds 1960 veel geïnvesteerd in toeristisch verkeer – maar kreeg ook pas vele bezoekers, vooral uit de Europese aristocratie.

Funchal is misschien het best bekend om zijn spectaculaire vuurwerk om de New Year’s Eve. Wanneer de poort is vaak vol van vreemde cruiseschepen. Anders, de stad heeft een zeer mooie locatie in een steil terrein, waar nauwe straatjes en witgekalkte huizen dat zich uitstrekt van de zee en op de berghelling. Hoogste punt van Funchal ligt boven 1200 m Het merendeel van de straten in het oudste deel van de stad zijn geplaveid met kasseien, en dit is ook het meest dominante gebouwen van Funchal – de kathedraal Se de Funchal, die werd gebouwd in de jaren 1500.

Een andere populaire attractie in Funchal oude stad is het fort van Sao Lourenco uit de jaren 1500. Er zijn ook een aantal interessante musea in de stad, en een aantal grote parken.

Boven in de bergen, op ongeveer 600 meter boven de stad, kunt u een bezoek aan de prachtige kerk van Nossa Senhora do Monte uit 1741, met zijn twee torens zijn zichtbaar vanaf de zee. Vanaf hier kunt u genieten van de bijzondere en beroemde reizen met mand sleeën met chauffeur (carros de Cesto) door de straten naar het centrum. Het is ook mogelijk om de gondel gebruiken van / naar de berg.

De stad heeft een eigen internationale luchthaven Funchal Airport – Santa Cruz (ook bekend als de luchthaven van Madeira), gelegen ongeveer 13 mijl ten oosten / noordoosten van het centrum.