Autoverhuur Portimao

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Portimao

Vind goedkope autoverhuur in Portimao door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Portimao. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Portimao

Autohuur Portimao
Auto huren Portimao

Portimao is gelegen in het zuiden van Portugal de Atlantische Oceaan.De stad heeft 45.000 inwoners (2011), en is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Kust van de Algarve.Trouwens, de stad is een belangrijk centrum voor de Portugese visserij-industrie.

Portimao staat bekend om zijn lange zandstranden, soms onderbroken door een aantal mooie speciale rots en grot formaties. De grotten kan worden bereikt per boot, en zijn populaire bestemmingen.

In de afgelopen jaren, Portimao hadden een snel groeiende populariteit als vakantiebestemming, vooral voor rijke Noord-Europeanen. De stad onderscheidt zich als een moderne rekreasjonsby met een kosmopolitische uitstraling, en velen zouden karakteriseren de locatie en de aard paradijs.

Er zijn vele activiteiten in Portimao. Onder de meest voorkomende aanbod zijn dolfijnen kijken en boottochten – vooral naar de grotten aan de zee, maar ook langs de rivier Arade, die zijn uitlaat aan Portimao heeft. Een andere activiteit die typisch is voor Portimao, is golf. Er zijn diverse golfbanen in de directe omgeving.

Anders Portimao een typische winkelstad, waar er veel winkels in het bijzonder op het gebied van schoenen, handtassen en cosmetica. Als u wilt het zuid-Portugese nachtleven, de sfeer in Praia da Rocha aanbevolen. Er ongebreidelde nachtleven, het heeft ook een eigen casino. Praia da Rocha is gelegen aan de rand van Portimao – 2,8 km ten zuiden van het stadscentrum.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Faro, op 70 km ten oosten van Portimao.