Autoverhuur Barcelos

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Barcelos

Vind goedkope autoverhuur in Barcelos door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Barcelos. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Barcelos

Autohuur Barcelos
Auto huren Barcelos

Barcelos ligt in Braga District, in het noordwestelijke deel van Portugal – Speciaal de rechteroever van de rivier de Cávado.De stad heeft ca.. 60.000 inwoners (2009), terwijl in de gehele gemeente (met dezelfde naam) woont ongeveer 125.000.

Barcelos het Municipal Court in 1140, en in de oude stad zijn een aantal middeleeuwse gebouwen bewaard gebleven. De stad is later ook wel bekend in de eerste plaats om de productie van keramische beeldjes – vooral decoratieve hanen – gebaseerd op een oude lokale legende.

Onder de vele architectonische bezienswaardigheden van Barcelos naar de ruïnes van de oude “Greve Palace” (Paco dos Condes de Barcelos) in gotische stijl uit de jaren 1400 vermelding. Het wordt vermeld als een nationaal historisch monument. Vandaag de dag, de stad archeologisch museum hier. Anders Barcelos toren uit de jaren 1400 en Barcelos brug (“Ponte de Barcelos ‘) uit 1328, die loopt over de rivier de Cávado populaire bestemmingen.

Andere bezienswaardigheden zijn onder een aantal bijzondere kerken, met inbegrip van Igreja de Santa Maria de Abade de Neiva (waarvan de status als een nationaal monument, en waar het oudste deel is uit 1100), de barokke kerk Templo do Bom Jesus da Cruz uit 1504 en de Romaanse kerk Igreja Matriz de Santa Maria de Barcelos gebouwd over een lange periode tussen de jaren 1200 en de jaren 1400.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Porto, gelegen 53 km ten zuiden van Barcelos.