Autoverhuur Funchal Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Funchal Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Funchal Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Funchal Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Funchal Luchthaven

Autohuur Funchal Luchthaven
Auto huren Funchal Luchthaven

Funchal Airport – Santa Cruz (FNC), ook wel bekend als de luchthaven van Madeira ligt op ca.. 15 km ten oosten / noordoosten van Funchal center.De luchthaven was ooit berucht om zijn korte start-en landingsbaan, maar in 2000 werd uitgebreid – en heeft nu een normale lengte. Funchal / Madeira Airport bedient meer dan 2 miljoen passagiers per jaar.

De luchthaven werd geopend in 1964, en heeft regelmatige vluchten naar tal van bestemmingen in heel Europa – in aanvulling op een aanzienlijke charter.

Er is een bus elk uur van de luchthaven naar het centrum van Funchal – en de kleinere steden Machico en Funchal. Er zijn ook bussen naar andere delen van Madeira. Als alternatief kunt u gebruik maken van de taxi. Veel willen ook een auto te huren in Madeira, en een aantal internationale verhuurbedrijven zijn vertegenwoordigd op de luchthaven, met inbegrip Avis, Hertz, Drive, Europcar en Rodavante.

De luchthaven heeft een bruikbare aantal restaurants, bars en winkels. In de vertrekhal is er ook een aparte duty-free winkel en een winkel met lokale producten (met inbegrip van Madeira wijnen).

Het geen hotels op de luchthaven, maar in de moderne wijk die gebouwd is net ten westen van het centrum van Funchal, het monster is zeer goed.