Autoverhuur Agueda

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Agueda

Vind goedkope autoverhuur in Agueda door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Agueda. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Agueda

Autohuur Agueda
Auto huren Agueda

Agueda is een stad en gemeente in het noordelijke deel van Portugal.In de stad zelf zijn er ongeveer 15.000 inwoners (2010), terwijl de hele gemeente heeft een bevolking van ca. 50.000.

Agueda is zijn eigen gemeente sinds 1834, terwijl de stad werd verleend de status van stad tot 1985. Toch is er sprake van een nederzetting op de site sinds de oudheid. Er was een Romeins fort nabij de 300-nummer, terwijl de 800’s had ontwikkeld tot een drukke handelsstad waar de stad nu staat. In 1325 wordt gedocumenteerd dat de Portugese heilige koningin Isabel Agueda bezocht terwijl ze op bedevaart naar Santiago de Compostela.

Aguede is een schilderachtig stadje, maar de meeste van de toeristische attracties zijn elders in de gemeente gelegen. Het meest bekend is de archeologische site “Cabeco do Vouga” 9 mijl ten noorden van het centrum van Agueda gelegen.Er is ontdekt een oude Romeinse nederzetting – Castelium Marnelis.

Anders klooster Convento do Santo António genoemd. Het is gelegen in het dorp Seremet, 12 km ten noorden van Agueda Stad, en begon in 1634.

De traditionele cultuur van Agueda gebied wordt gekenmerkt door een sterke ambachtelijke tradities, zoals keramische werken, handgemaakte manden, met de hand gebreide kleding ed Trouwens, het gebied heeft zijn lokale gerechten tradities – met inbegrip van een speciaal geprepareerde Leitão, dat wil zeggen twee tot zes weken-oude biggen is geroosterd / gegrild (Engels: speenvarken). Veel toeristen willen ook de lokale wijn te proeven.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Porto, op ca.. 80 km ten noorden / noordwesten van Agueda.