Autoverhuur Madeira

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Madeira

Vind goedkope autoverhuur in Madeira door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Madeira. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Madeira

Autohuur Madeira
Auto huren Madeira

Madeira is een Portugese eilandengroep in de Atlantische Oceaan, gelegen op ongeveer 600 mijl ten westen van Marokkaanse kust.

Madeira heeft ongeveer 250.000 inwoners (2010). De meeste wonen in de Madeira, maar er zijn ook een aantal mensen (ongeveer 4500) op de tweede grootste eiland – Porto Santo.

Het is bewaard gebleven kaart van Madeira uit de jaren 1300, maar de archipel werd vervolgens “vergeten” totdat het werd herontdekt door de Portugezen in 1418. Sinds die tijd is Madeira een deel van Portugal – met uitzondering van een periode tijdens de Napoleontische oorlogen van het begin van 1800, toen de archipel werd bezet door de Britten.

“Kapitaal” Funchal ligt aan de zuidkust van het belangrijkste eiland, en heeft ongeveer 112.000 inwoners. De andere steden zijn relatief klein. Funchal is het centrum van het toerisme van Madeira – die vandaag de dag is de archipel de belangrijkste bron van inkomsten. Toeristische aandacht begon in de tweede helft van de jaren 1800, toen met de hogere klassen in Europa (met name het Verenigd Koninkrijk) was het voornaamste doelwit. Na 2 Wereld – in de eerste plaats na luchthaven buiten Funchal geopend in 1964 – is Madeira ontwikkelde zich verder als populaire bestemming ook voor “gewone” toeristen.

In de 1400 – en 1500’s werden zwaar geïnvesteerd in de handel in suiker, die de weg vrijmaakte voor een aanzienlijke verbetering van Madeira. In deze periode werd een aantal grote gebouwen, met inbegrip van Se Kathedraal in Funchal. In de jaren 1600, nam de aandacht voor de wijnproductie deel voor suikercultuur – en het werd uiteindelijk ontwikkelde zijn eigen wijntraditie in Madeira. De term “Madeira” is ontstaan ​​in de jaren 1700 en is nog steeds een van de archipel het meest geassocieerd met.

Het belangrijkste eiland van Madeira wordt gedomineerd door bergen, en een groot deel van het eiland is meer dan 500 m De hoogste top is Pico Ruivo, die pieken op 1861 meter boven de zeespiegel. Tussen de bergen zijn er verschillende prachtige valleien en ravijnen. De kust wordt gedomineerd door steile kliffen, met de hoogste – Cabo Girao, net ten westen van Funchal – stort 580 meter recht in de zee.

Het landschap op de op een na grootste eiland – Porto Santo – is iets anders. Het is het hoogste punt van 520 meter, en de kust is op 9 km van het zandstrand.

Madeira International Airport – Funchal Airport – gelegen op Santa Cruz, 12 km ten noordoosten van Funchal.