Autoverhuur Marokko

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Marokko

Vind goedkope autoverhuur in Marokko door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Marokko. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Marokko

Autohuur Marokko
Auto huren Marokko

Marokko een koninkrijk ten zuiden van het Afrikaanse continent bevindt. Het land heeft kustlijn aan de Atlantische Oceaan in het westen en de Middellandse Zee naar het noorden. Anders, Marokko heeft een gemeenschappelijke grens met Algerije en de Westelijke Sahara, die onder Marokkaanse bezetting sinds 1976. Marokko heeft een totale bevolking van circa 31,6 miljoen (2010).

De hoofdstad Rabat heeft 1,7 miljoen inwoners, terwijl het land de grootste stad, Casablanca, heeft een bevolking van 3,1 miljoen.Andere steden met meer dan een miljoen inwoners, Marrakech en Fes.Grote steden zijn Tanger (waar men kan zien aan de overkant van de Straat van Gibraltar naar Spanje ) en de badplaats Agadir aan de Atlantische kust.

Het landschap in Marokko wordt gedomineerd door twee grote bergketens – Rifgebergte in het noorden tot de Middellandse Zee en het Atlasgebergte die schuin loopt van zuidwest naar noordoost. Naar de Atlantische kust is relatief vlak.

Een van de belangrijkste attracties van Marokko ligt de oude stadsdelen – Medina – dat is inclusief in Marrakech en Fes met zijn opwindende markten, bazaars en smalle, doolhof-achtige straatjes.De markt in Fes is een van de grootste in zijn soort, en is dus ook een UNESCO World Heritage Site. Anders is het meer populaire badplaatsen aan de Atlantische Oceaan, Agadir dat is de meest populaire badplaats.

De belangrijkste luchthaven van Marokko is Mohammed V International Airport in Casablanca.Andere belangrijke luchthavens zijn Ibn Batouta International Airport in Tanger en Menara International Airport in Marrakech.