Autoverhuur Casablanca Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Casablanca Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Casablanca Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Casablanca Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Casablanca Luchthaven

Autohuur Casablanca Luchthaven
Auto huren Casablanca Luchthaven

Casablanca Mohammed V International Airport, de grootste luchthaven van Marokko. Het ligt op 30 km ten zuidoosten van Casablanca centrum – en bedient bijna 6,5 miljoen passagiers per jaar.Het is vernoemd naar voormalig koning van Marokko, Mohammed V.

De luchthaven werd oorspronkelijk gebouwd rond 1950, maar de eerste jaren bescheiden capaciteit. In 2007 is het echter uitgebreid met twee nieuwe terminals – en is sindsdien de belangrijkste luchthaven voor dit deel van Marokko.

Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen die een vaste basis in Casablanca Airport hebben – met inbegrip van de Marokkaanse nationale flyselskab Royal Air Maroc en bedrijven Jet4you, Air Arabia Maroc en Regional Air Lines.Er zijn directe vluchten van hier naar een aantal internationale bestemmingen – vooral in Europa en Afrika, maar ook in Azië.

Om van de luchthaven naar het centrum van Casablanca, kan men gebruik maken van een bus, taxi of trein. De trein vertrekt vanaf het station in Terminal 1 per uur. Als u een auto wilt huren, vindt u de kantoren van de internationale verhuurbedrijven Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt en Thrifty op de luchthaven.

Als het gaat om openbare voorzieningen in Casablanca Airport, er is een goede selectie van restaurants, snackbars en cafes. Store selectie is ook relatief breed en internationaal. In de centrale hal is er een klein centrum met fax-, kopieer-en computers met internet. Er is ook een vergaderzaal hier, die 70 zitplaatsen.

Casablanca Mohammed V International Airport heeft twee hotels bij de vliegvelden, Atlas Hotel (3-sterren) en een hotel in de transitzone van Terminal 2, die voor kort verblijf biedt alleen voor passagiers op doorreis.