Autoverhuur Fez

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Marokko
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Fez

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Fez

Vind goedkope autoverhuur in Fez door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Fez. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Fez

Autohuur Fez
Auto huren Fez

Fes of Fez is een binnenzee in het noordelijke deel van Marokko.De stad heeft iets minder dan 1,2 miljoen inwoners (2010) en de vierde grootste stad van Marokko (na Casablanca, Rabat en Marrakech). Twee rivieren – Oued Fès en Oued Sebou – rivieren dicht bij het stadscentrum en zij hebben groot belang, zowel voor de industrie en voor de landbouw in het gebied.

De stad werd gesticht in 789 door koning Idiris I, en kreeg zijn eerste universitaire jaar al 859 Het werd gebouwd in verband met Kairouyine moskee. De stad vestigde zich dan ook als een centrum voor theologie, cultuur en wetenschap, dat was ook een factor die bijdraagt ​​tot Fez door een groot deel van de middeleeuwen diende als de hoofdstad van Marokko.

De stad kan worden onderverdeeld in drie delen: Fès el Bali (de oude stad of Medina), Fes-Jdid (de nieuwe stad in de jaren na 1200, waar de stad Joodse wijk is gelegen) en de Ville Nouvelle, werd de moderne stad, gebouwd door de Fransen in Tijdens de koloniale periode.

Onder de bezienswaardigheden in Fez, zijn er een aantal mooie moskeeën. In de jaren 1500, het had moeten zijn 800 in alle, maar de figuur is nu teruggebracht tot ongeveer 130 Anders Medina, de meest populaire attractie in Fez. Het wordt beschouwd als ’s werelds grootste autovrije gebied. De stad heeft bewaard zijn middeleeuwse structuur, met zijn smalle straatjes en steegjes, in aanvulling op dat er verschillende moskeeën, paleizen en oude handelshaven hier. De hele medina is een UNESCO World Heritage Site.

Een speciale “attractie” dat verdient ook te worden genoemd, is het kenmerk Fez hoed. Het is in feite, zoals de naam al doet vermoeden, ontstaan ​​hier – hoewel uit de jaren 1800 de put heeft geresulteerd in diverse andere plaatsen, met inbegrip van in France.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is FEZ-Saïss Airport, gelegen 13 km ten zuiden van het centrum.