Autoverhuur Salamanca

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Salamanca

Vind goedkope autoverhuur in Salamanca door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Salamanca. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Salamanca

Autohuur Salamanca
Auto huren Salamanca

Salamanca is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam, gelegen 180 km ten noordwesten van de Spaanse hoofdstad Madrid.De bevolking is ongeveer 160.000 (2011), en de stad heeft een belangrijke betekenis als een spoorwegknooppunt. Anders is het toerisme de belangrijkste industrie, en Salamanca ontvangt meer dan een miljoen bezoekers per jaar.

De stad werd gesticht door de Kelten voor ongeveer 2.400 jaar geleden, en hebben in het verleden geregeerd door verschillende rijken. Tijdens de Spaanse Burgeroorlog van de jaren 1930 zet van generaal Franco de overheid in de stad.

Oudste universiteit van Spanje bevindt zich in Salamanca. Het werd opnieuw in 1218. Het centrum van de stad wordt gekenmerkt door een aantal monumentale gebouwen, die allemaal zijn populaire toeristische attracties. Oudste is de Romeinse brug uit de eerste eeuw na Christuskr.

Andere historische gebouwen is de oude kathedraal uit 1100, de nieuwe kathedraal uit 1500 en “Sint-jakobsschelpen huis” uit 1512. Ook is een aantal middeleeuwse kloosters genoemd – met inbegrip van “San Esteban” en Ursulinerinneklosteret. Een aantal van deze gebouwen zijn gecentreerd rond het centrale plein “Plaza Mayor”, die werd gebouwd in het begin 1200’s. De oude stad is vol van de UNESCO World Heritage Site, en in 2002, Salamanca status als Europese culturele hoofdstad.

Een attractie van een nogal bijzondere aard is een kikker zit op een schedel en gekruiste beenderen bij de ingang van de universiteit. Zij leverde de traditie zegt dat het geluk te herkennen tussen alle andere kleine vormen sieraden gevel brengt.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Salamanca Airport, ongeveer 19 mijl ten oosten van het centrum gelegen.