Autoverhuur Santiago

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Santiago

Vind goedkope autoverhuur in Santiago door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Santiago. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Santiago

Autohuur Santiago
Auto huren Santiago

Santiago de Compostela is de hoofdstad van de noordwestelijke Spaanse regio Galicië, ligt 70 km ten zuiden van de havenstad La Coruna.De bevolking is ongeveer. 95.000 (2011).

Santiago de Compostela is zowel een commercieel en cultureel centrum en een universiteit (de universiteit werd gesticht in 1501) – maar in de eerste plaats een stad van bedevaart, die elk jaar trekt honderdduizenden bezoekers. Ze komen naar het graf van de apostel Jacobus, die volgens de traditie wordt hier begraven te bezoeken. De stad van de naam – Santiago – een recall van St. James. De rest van de naam Compostela (uit het Latijn: Campus Stella, “ster veld”), een verwijzing naar de sterren in het jaar 813 kluizenaar Pelagus op weg naar Jacob’s overblijfselen.

De meest bekende attractie is de prachtige Romaanse kathedraal, die is begonnen in de 1000’s en 200 jaar later voltooid. Er zijn ook verschillende bemerkelsesverige religieuze gebouwen, waaronder een aantal kerken en kloosters – en een enorme boog-bisschoppelijk paleis.

Santiago de Compostela was in 2000 Culturele Hoofdstad van Europa, en de hele stad – en het oude pelgrimsroute via Frankrijk en Spanje – UNESCO World Heritage lijst.Kort van Rome, Santiago de Compostela wordt beschouwd als de belangrijkste religieuze heiligdom in Europa.

Een aantal reisorganisaties in Europa organiseert speciale bedevaart naar Santiago de Compostela, waar een deel van de reis meestal plaatsvindt op voet.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Santiago Airport, ligt 16 km ten noordoosten van de stad.