Autoverhuur La Coruña

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren La Coruña

Vind goedkope autoverhuur in La Coruña door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in La Coruña. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

La Coruña

Autohuur La Coruña
Auto huren La Coruña

De havenstad La Coruña ligt in het noordwesten van Spanje aan de Atlantische Oceaan, en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam.De stad ligt in de regio Galicië, en heeft ongeveer 246.000 inwoners (2011).

La Coruña is een van de belangrijkste havens in het noorden van Spanje – en heeft grote export van landbouwproducten en de op een na grootste vissen.

La Coruna is een populaire bestemming voor toeristen, en veel Spanjaarden hier hun vakantie doorbrengen in de zomer.

De oude stad ligt op een schiereiland, en hier zijn een aantal historische bezienswaardigheden – waaronder kerken “Santiago” en “Santa Maria del Campo” – die beide zijn uit de jaren na 1200.

Andere belangrijke toeristische attracties in La Coruna is San Antonio Kasteel uit 1590 – die een archeologische en historische museum herbergt, en “Torre de Hercules” – de oudste vuurtoren nog steeds in gebruik, en is afkomstig uit de Romeinse tijd.Dit is een UNESCO World Heritage Site.

De waterkant in La Coruña is ook een attractie (een van de langste van Europa) en het Museum van de Kunst “Museo de Bellas Artes” kan men zien schetsen van Rubens en een aantal religieuze schilderijen.

Anders, de stad heeft een operahuis, diverse theaters, een Picasso-museum, een militair museum, wetenschap museum met een planetarium, aquarium, de botanische tuin en museum “Huis van de Mens” – met interactieve tentoonstellingen die zich richten op het menselijk lichaam.

La Coruña heeft 7 stranden en de meest populaire is “Riazor” en “Orzán” – beide gelegen in het centrum van de stad en is de kwaliteit gestempeld met de “blauwe vlag”.

La Coruna Airport ligt op 10 km ten zuiden van het stadscentrum en de internationale luchthaven.