Autoverhuur Madrid

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Madrid

Vind goedkope autoverhuur in Madrid door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Madrid. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Madrid

Autohuur Madrid
Auto huren Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje en is centraal gelegen in het land.De stad heeft 3,3 miljoen inwoners (2011), en is gelegen aan de Rio Manzanares – op een plateau ca. 667 mMadrid behoort tot de regio met dezelfde naam als de stad.

De hoofdstad is het land met de administratieve en financiële centrum, en ook een significante commerciële en culturele centrum. Madrid is ook een belangrijk industrieel centrum en een spoorweg hub. De stad rijk cultureel leven trekt veel toeristen en is de thuisbasis van tal van musea, kunstgalerijen en theaters.

De beroemde voetbalclub Real Madrid spelen hun thuiswedstrijden in het stadion “Bernabeu” – die is geschikt voor maximaal 110.000 toeschouwers.

Enkele van de beroemdste toeristische trekpleisters van Madrid zijn onder andere Oude stad met het koninklijk paleis “Palacio Real” uit 1764, de kathedraal “Nuestra Senora de la Almudena” uit 1883, het Museum van de Kunst “Museo del Prado” (“Prado Museum”), de Art Gallery “Centro de Arte de Reina Sofia” – met werken van bv Picasso en Miró en de aantrekkelijke avenue “Paseo de la Castellana” – waar verschillende overheidsgebouwen, een archeologisch museum en de Nationale Bibliotheek bevindt.

Het is ook geweldig winkelen in Madrid – met name in de straat “Gran Via”. De hoofdstad heeft ook een bruisend nachtleven, met restaurants, cafes, bars en nachtclubs.

Madrid is een stad met vele grote parken, een van de mooiste, grootste en oudste Retiro Park, gelegen vlak bij de promenade wijk Paseo del Prado. Het werd gebouwd in de jaren 1630 en omvat een aantal beelden en fonteinen – en een aantal interessante gebouwen. In het park is er ook een groot kunstmatig meer, waar u kunt ontspannen in roeien, als u dat wenst.

De luchthaven Madrid Barajas Airport is 12 mijl ten noordoosten van het centrum ligt, is Spanje’s drukste.