Autoverhuur Menorca

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Menorca

Vind goedkope autoverhuur in Menorca door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Menorca. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Menorca

Autohuur Menorca
Auto huren Menorca

De Spaanse eiland Menorca in de Middellandse Zee, en behoort tot de Balearen. Menorca heeft 92.000 inwoners (2011), ligt ten noordoosten gelegen van de grotere naburige eiland Mallorca.

Menorca heeft meestal een rotsachtige landschap met een 200 km lange kustlijn. Er zijn ongeveer 70 stranden op het eiland. Het hoogste punt is Monte Toro, die is gelegen 358 m Menorca werd uitgeroepen tot een biosfeerreservaat in 1993 door de UNESCO.

Het eiland heeft vele megalithische monumenten uit vroegere Keltische bevolking.

De belangrijkste stad van Menorca Mahon staten, en is het eiland administratief centrum en de grootste stad – met ca. 30.000 inwoners. Mahon is gelegen aan de zuidwest kust, de haven is een veerverbinding aan dergelijke Mallorca.Toerisme is de belangrijkste bron van inkomsten voor de stad, en er zijn een aantal toeristische attracties (inclusief een historisch museum) in aanvulling op de stranden, een gevarieerd nachtleven en mogelijkheden om te winkelen.

Enkele van de meest populaire badplaatsen / toeristische gebieden van Menorca Mau, Es Castell, Sant Lluis, Alaior, Ferrerias en Ciutadella.

Met autoverhuur in Menorca, kunt u een dagtocht en zie meer van het eiland. Men kan onder andere rijden naar het historische dorp Llafuda Torre, ga dan naar de Sant Nicolau kasteel uit 1700 in de haven van Ciutadella zuiden van het eiland of bezoek de ruïnes van het kasteel “Castillo de Santa Agueda” uit de 500’s – gelegen in het centrum van Ferrerias noordoostkust.

Het eiland van de internationale luchthaven – de luchthaven van Menorca – ligt 5 km ten zuidwesten van de belangrijkste stad van Mahon.