Autoverhuur Marbella

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Marbella

Vind goedkope autoverhuur in Marbella door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Marbella. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Marbella

Autohuur Marbella
Auto huren Marbella

Marbella is gelegen aan de Middellandse Zee – in het bijzonder in de provincie Málaga in de Zuid-Spaanse regio Andalusië.Marbella heeft ongeveer 140.000 inwoners (2011), en is een populaire toeristische en badplaats aan de “Costa del Sol” met zandstranden, een mooi strand met palmbomen en diverse jachthavens.

Net ten westen van het centrum, de jachthaven “Puero Banus” – die bekend staat om zijn luxe gevoel. Het is erg dure jachten naast elkaar, en het gebied wordt gekenmerkt door exclusieve boetieks en uitstekende restaurants en nachtclubs.

Het oude centrum van Marbella is ook een bezoek waard. Hier zijn historische gebouwen en kerken – met inbegrip van kerk “Iglesia de Mostra Senora de la Encarnacion” uit de jaren 1500, de katholieke kerk “Santiago” uit de jaren 1400 (het oudste religieuze gebouw) en plein “Plaza de los Naranjus” met het stadhuis uit 1568.

Andere toeristische attracties in Marbella en omgeving van de straat “Avenida del Mar” – met sculpturen van Salvador Dali museum “Museo del Grabado Espanol Contemporáneo” – waaronder werken van Picasso, Dali en Miro, Bonsai museum, een botanische tuin en een waterpark.

Er zijn ook een aantal golfbanen in de omgeving van de stad.

Marbella organiseert diverse jaarlijkse muziekfestivals – met inbegrip van een jazz festival, een internationaal operafestival en een reggae festival.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Malaga Airport, gelegen 51 km ten noordoosten van Marbella.