Autoverhuur La Antilla

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren La Antilla

Vind goedkope autoverhuur in La Antilla door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in La Antilla. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

La Antilla

Autohuur La Antilla
Auto huren La Antilla

La Antilla ligt in het zuidwesten van Spanje – In de gemeente Lepe – en is een kleine badplaats met ongeveer 3.000 inwoners (2011).De stad ligt in de provincie Huelva en behoort Andalucia regio.

In de zomer de bevolking neemt sterk toe in La Antilla, als toeristen komen hier om te zonnebaden, zwemmen, strand en watersporten. Veel Spanjaarden vakantie hier, en de plaats staat bekend om zijn schone zwemwater en de ontspannen sfeer. La Antilla is ook een resort voor golfliefhebbers, toen de stad heeft een grote 24-holes golfbaan.

Belangrijkste attractie in La Antilla is het strand, dat is 3 km lang en 90 meter breed. Het bestaat uit fijn goudkleurig zand. De stad heeft ook een mooi strand met palmbomen.

Langs de hoofdstraat “Avenida de Castilla” is een verscheidenheid aan winkels, bars en een markt, en La Antilla heeft ook een goede selectie van restaurants, hotels en uitgaansgelegenheden.

Een paar mijl afstand La Antilla, het “twin” resort van Islantilla (2011).

5 km ten noorden van La Antilla, Lepe is de stad, die 27.000 inwoners (2011) heeft. Hier kunt u een bezoek aan de kerk “Iglesia de Santo Domino de Guzmán” uit de jaren 1300. Het gebied is ook op zoek toren “Torre del Catalán” uit de jaren 1600, die open staat voor het publiek.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Faro Airport, gelegen in Portugal – 89 km ten zuidwesten van La Antilla.Een ander alternatief is de De luchthaven van Sevilla, gelegen 143 km ten oosten van La Antilla.