Autoverhuur Formentera

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Formentera

Vind goedkope autoverhuur in Formentera door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Formentera. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Formentera

Autohuur Formentera
Auto huren Formentera

Formentera is een Spaans eiland in de Middellandse Zee, gelegen 3.6 km ten zuiden van Ibiza.Formentera is het kleinste en meest zuidelijke van Islas Pitiusa Archipel, en maakt deel uit van de regio Balearen.

Het eiland heeft ongeveer 10.000 inwoners (2011), maar tijdens het toeristische seizoen van juni tot augustus de bevolking aanzienlijk te verhogen. Hoogste punt van Formentera La Mola, die 192 m meet

Belangrijkste industrie op het eiland is het toerisme, en het administratieve centrum van San Francisco Javier. De steden ‘es Pujols “en” Es Calo o la Savina “zijn bekende toeristische plaatsen.

Formentera is beroemd om zijn prachtige witte zandstranden – waar veel van hen zijn onaangeroerd. Het eiland is ook bekend voor het hebben van een groot aantal naaktstranden. Daarnaast Formentera lokken toeristen met aangenaam klimaat en kristalhelder water en volop mogelijkheden voor watersport – vooral duiken, zeilen en windsurfen.

Formentera is een belangrijke toeristische geluid stiller dan Ibiza. De belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland is vooral zonnen, zwemmen, strand en wandelingen in een prachtige omgeving. Daarnaast is het populair om een fiets te huren.

Voor culturele attracties op het eiland is een klein etnografisch museum, de klokkentoren uit 1700 en de kapel Sant Francesc Xavier uit 1700.

Er is geen luchthaven op Formentera en het eiland is alleen bereikbaar per veerboot vanuit Ibiza of van het Spaanse vasteland. Het dichtstbijzijnde vliegveld is De luchthaven van Ibiza ligt 9 km ten zuidwesten van de hoofdstad Eivissa Ibiza.

De veerboot van Ibiza (die gaat van Eivissa) besteedt dertig minuten, en komen op de kleine haven “La Savina” op Formentera.