Autoverhuur Ibiza Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Ibiza Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Ibiza Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Ibiza Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Ibiza Luchthaven

Autohuur Ibiza Luchthaven
Auto huren Ibiza Luchthaven

Ibiza Airport (IBZ) ligt 8 km ten zuidwesten van het centrum van de hoofdstad van het eiland – Ibiza-stad. De luchthaven heet in het Spaans “Aeropuerto de Ibiza” en is een internationale luchthaven die grote charterverkeer in het hoogseizoen is (mei tot oktober).

De luchthaven van Ibiza werd geopend voor toeristisch verkeer in 1958, en vandaag bedient 5,6 miljoen passagiers per jaar (2011). Ongeveer 30 luchtvaartmaatschappijen – waaronder Ryanair, Noorse en British Airways – hebben directe vluchten van hier naar bijna 55 bestemmingen in Europa – met inbegrip van naar Oslo, Londen, Pisa en Amsterdam.

Tot de faciliteiten van de luchthaven zijn een paar winkels, duty-free winkels, bars, cafes en restaurants. Bovendien, informatiebalie, conferentieruimte, wisselkantoor, banken, geldautomaten, een postkantoor, EHBO-post en een apotheek.

Er zijn geen hotels op het luchthaventerrein, maar meerdere in de buurt. Iets ten oosten van de luchthaven van Playa d’en Bossa, zijn verschillende accommodaties om uit te kiezen.

De luchthaven is goed aangepast voor gehandicapten.

Om naar de stad Ibiza, kan men gebruik maken van bus of taxi. Taxi’s zijn buiten de aankomsthal van de luchthaven. Als u een auto wilt huren in Ibiza, een aantal van autoverhuur bedrijven in hun vestigingen op de luchthaven – zoals Avis, Hertz, Europcar en National.