Autoverhuur Castellón

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Castellón

Vind goedkope autoverhuur in Castellón door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Castellón. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Castellón

Autohuur Castellón
Auto huren Castellón

Castellón de la Plana (of Castelló de la Plana) in het oosten van Spanje aan de Middellandse Zee (Costa Blanca) – in de autonome regio Valencia.De stad is ook de hoofdstad van de provincie Castellón. De bevolking is ongeveer 180.000 (2011).

Castellon werd voor het eerst genoemd in 1251, en werd oorspronkelijk gebouwd op een heuvel iets verder landinwaarts. Rond het jaar 1300, echter, werd het dichter bij de kust verplaatst.

Het centrale punt in het centrum van Castellón de “Plaza Mayor”. Als deze ruimte zodanig Castellons traditionele markt, evenals een aantal van de historische bezienswaardigheden van de stad. Het komt als de 58-meter hoge klokkentoren “El Fadri” uit de jaren 1590, de historische binnenstad van de jaren 1600 en de kathedraal Santa Maria (gebouwd in de jaren na 1200, en 100 jaar later hersteld na een grote brand).

Andere populaire bestemmingen zijn de culturele en kunsthistorische museum “Museo Provincial de Bellas Artes”. Het is gehuisvest in een prachtig gebouw uit 1700. Ook een andere Art Museum – Convento de las Madres Capuchinas – is zeker een bezoek waard. Bovendien, Castellón ook een spannende planetarium – El planetarium, een Militaire Geschiedenis en volkenkunde – tonen hun tentoongestelde voorbeelden van een typische cultuur, in Castellón.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is de luchthaven van Valencia, gelegen 80 km ten zuiden van Castellón.