Autoverhuur Valencia

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Valencia

Vind goedkope autoverhuur in Valencia door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Valencia. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Valencia

Autohuur Valencia
Auto huren Valencia

De haven van de stad Valencia ligt aan de Spaanse oostkust, is de hoofdstad van de regio en de provincie Valencia. De stad heeft 807.000 inwoners, terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van bijna 1,5 miljoen. Zo Valencia land 3 grootste stad (na Madrid en Barcelona ).

Valencia ligt op een vlakke kustvlakte – waar de rivier de Turia uitmondt in de Middellandse Zee. De stad heeft een groot toeristisch verkeer, en is ook een belangrijk verkeersknooppunt. Vanuit de haven, de ferry naar de bekende toeristische eilanden Ibiza en Mallorca.De stad heeft ook de universiteit – die werd opgericht in 1501.

Er zijn een aantal interessante toeristische attracties in Valencia, en de oude stad heeft veel gebouwen in de Moorse stijl. Er is ook Le Seo kathedraal uit 1200 – 1400, en naast de 60-meter hoge klokkentoren “El Miguelete”.

In de oude stad, kan men ook zien twee machtige poorten van 1300 – 1400, die is ontstaan ​​uit de oude muren. Daarnaast dient men rekening bij de opbouw van “Lonjade la Seda” uit de jaren 1400.

Buiten de stad Valencia is de moderne Science Park “Stad van Kunsten en Wetenschappen y de” – dat is een populaire cultuur – en science center met oa Planetarium, Museum van de Kunst, IMAX-theater en aquarium.

Valencia heeft anders een botanische tuin, een dierentuin, prachtige stranden, leuke winkels en een bruisend nachtleven.

Luchthaven van de stad – V alencia Luchthaven – ligt op 8 mijl ten westen van het centrum.