Autoverhuur Barcelona

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Barcelona

Vind goedkope autoverhuur in Barcelona door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Barcelona. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Barcelona

Autohuur Barcelona

Auto huren Barcelona

De havenstad Barcelona is in het noordoosten van Spanje de Middellandse Zee – in de regio Catalonië.De stad is de hoofdstad van de provincie Barcelona, ​​en is het land de tweede grootste stad (na Madrid ).

Het Barcelona heeft 1,6 miljoen inwoners (2011), terwijl het grootstedelijk gebied heeft een bevolking van bijna 5 miljoen. De stad ligt op een vlakte aan de voet van Tibidabo (532 m) en Montjuich

Barcelona is de belangrijkste industriële en transport van Spanje hub, en is ook een belangrijke commerciële en financiële centrum. De stad heeft grote toerisme en staat bekend om zijn uitstekende mogelijkheden om te winkelen, het culturele leven en de vele congressen, beurzen en tentoonstellingen.

De oude stad van Barcelona bestaat uit smalle straatjes omringd door brede boulevards (Las Ramblas). Enkele van de meest bekende toeristische attracties in de stad is het Picasso Museum, het Miró museum, het Nationaal Museum van Catalaanse Kunst, de kathedraal van 1448 en de kerk “Templo de la Sagrada Familia”, die is begonnen in 1884 – en is nog steeds niet voltooid.

Ook Columbus Monument is een bekende toeristische attractie in Barcelona. Het monument is 60 meter hoog en staat op de haven.

De stad heeft verder een archeologisch museum, een maritiem museum, een museum, een aquarium, een aantal parken en tuinen en prachtige stranden.

Barcelona organiseert ook de grootste voetbalstadion van Europa ‘Nou Camp’ – die werd ingehuldigd in 1957 en is geschikt voor 120.000 toeschouwers.

De stad van de belangrijkste luchthaven – de luchthaven van Barcelona “El Prat” – ligt 12 mijl ten zuidwesten van het centrum.

Menu