Autoverhuur Nerja

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Autoverhuur Spanje
  4. chevron_right
  5. Autoverhuur Nerja

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Nerja

Vind goedkope autoverhuur in Nerja door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Nerja. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Nerja

Autohuur Nerja
Auto huren Nerja

Nerja is een gemeente ver ten zuiden van gelegen Spanje – de Costa del Sol in de provincie Málaga in het Andalucia regio, ongeveer 50 km ten oosten van de stad Malaga.De gemeente (waaronder gemeente en dorp Nerja Maro) heeft ongeveer 20.000 inwoners (2010). In de zomer bevolking sterk toenemen als gevolg van de grote toestroom van toeristen.

Nerja geschiedenis gaat terug tot ongeveer 20.000 jaar voor Christuskr. De ontdekking in 1959 van een aantal kalkstenen grotten in de buurt van de stad heeft gedocumenteerd dit. Het bleek name botten, aardewerk en schilderijen die archeologen zijn erin geslaagd tot nu toe. Sommige van deze grotten zijn open voor het publiek, en is daarmee een van de belangrijkste historische bezienswaardigheden – niet alleen in Nerja, maar op de hele Costa del Sol.

In het centrum van de stad Balcon de Europa (Balkon van Europa) – een beroemd waar men kan krijgen een prachtig panoramisch uitzicht op zee.

Langs de kust van Nerja zijn er verschillende mooie stranden. De meest bekende – Burriana – Is de kwaliteit gestempeld met de “blauwe vlag”, en er is ook de mogelijkheid voor vele verschillende vormen van watersport, met inbegrip van duiken.En omwille van uiteenlopende’s, kunt u ook op de populaire wandelen in de nabijgelegen bergen van de Sierra Almijara.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is luchthaven van Malaga, gelegen 69 km ten westen van Nerja.