Autoverhuur Malaga Luchthaven

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Málaga Luchthaven

Vind goedkope autoverhuur in Málaga Luchthaven door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Málaga Luchthaven. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Málaga Luchthaven

Autohuur Malaga Luchthaven
Auto huren Málaga Luchthaven

Malaga Airport (AGP) ligt 8 km ten zuidoosten van het centrum van Málaga en 5 km ten noorden van Torremolinos. De luchthaven heet in het Spaans “Aeropuerto de Malaga”, en is de 4e drukste luchthaven in Spanje.De luchthaven is ook belangrijk voor de Spaanse toerisme als de bezoekers van de Costa del Sol willen hier landen.

Malaga Airport werd geopend in 1919 en verwierf internationale luchtverkeer in 1946. De luchthaven heeft momenteel drie terminals, waar 12,8 miljoen passagiers per jaar (2011).

Ca. 77 luchtvaartmaatschappijen hebben directe vluchten van Malaga Airport naar 90 bestemmingen in binnen-en buitenland. Er zijn directe vluchten van hier naar een aantal grote steden in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Noord-Amerika.

Tot de faciliteiten van de luchthaven omvatten een goede selectie van cafes, restaurants, winkels en bars, evenals apotheek, medisch centrum, banken, geldautomaten, een postkantoor, internet toegang, expositieruimte, conferentie-en zakencentrum en VIP-Lounge. Dicht bij de luchthaven, het hotel “Holiday Inn Express”.

Om naar het centrum van Málaga, kan men gebruik maken van trein, bus of taxi. Er zijn ook bussen naar Torremolinos en Benalmadena.

Veel mensen willen een auto te huren in Malaga en de luchthaven heeft 10 gerenommeerde autoverhuurders haar relaties – zoals Avis, Hertz, Europcar, National en Sixt.