Autoverhuur Figueras

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Figueras

Vind goedkope autoverhuur in Figueras door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Figueras. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Figueras

Autohuur Figueras
Auto huren Figueras

Figueras ligt in het noordoosten van Spanje – Ongeveer 18 mijl ten westen van de Middellandse Zee – en behoort tot de provincie Girona.De stad is gelegen in de regio Catalonië, en heeft 45.000 inwoners (2011).

Figueras is de belangrijkste stad vlakbij de grens met Frankrijk, en de regio economische, culturele en commerciële centrum.De stad is ook een belangrijke transport hub. De economie van Figueras is grotendeels gebaseerd op het toerisme en de landbouw.

Figueras is de geboorteplaats van de Spaanse kunstenaar Salvador Dali, en er is een grote en beroemde kunstmuseum hier – met tentoonstellingen van veel van zijn werken. Salvador Dali overleed in 1989, en bij de ingang van het museum is zijn graf.

Een andere beroemde attractie in de stad is het kasteel “Castillo de San Fernando” (ook wel “Castell de Sant Ferran”) uit 1743, dat is het grootste monument in Catalonië. Het kasteel heeft een omtrek van 5,6 km en is ook een van de grootste in Europa.

Andere toeristische attracties zijn onder andere Figueras Iglesia de Sant Pere vanaf het einde van de jaren 1400, een historisch / archeologisch museum, een speelgoedmuseum, het Museum van Technologie en een klok museum – waar bezoekers kunnen een reis door de geschiedenis van de klok te nemen. Kijk De tentoonstelling heeft meer dan 3000 exemplaren.

Dichtstbijzijnde internationale luchthaven is de luchthaven van Girona – Costa Brava, gelegen 51 km ten zuiden van Figueras.