Autoverhuur Torrevieja

Vergelijk meer dan 1600 aanbieders van autohuur

Gegarandeerd lage prijzen voor autohuur

We vergelijken meer dan 1600 aanbieders van autohuur om de laagste prijzen te vinden

Kwaliteitsbewuste merken

Vergelijk prijzen van alle bekende bedrijven voor autoverhuur, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar.

Onbeperkt aantal kilometers en verzekering

Verzekering en onbeperkte kilometers zijn op de meeste bestemmingen inbegrepen.

Geen verborgen kosten of vergoedingen

We voegen nooit kredietkaart- of verborgen kosten toe.

Gratis annuleren of wijzigen

Gratis annulering tot 48 uur vóór de geplande ophaaltijd. We hanteren geen wijzigingskosten.

Wij zijn altijd beschikbaar

Onze klantenservice is altijd beschikbaar mocht u problemen ondervinden

Auto huren Torrevieja

Vind goedkope autoverhuur in Torrevieja door het formulier aan de linkerzijde in te vullen. Goautos.be vergelijkt tegelijkertijd de prijzen van verschillende bedrijven en zoekt de beste prijzen voor autoverhuur in Torrevieja. Als u via ons boekt zijn er geen verborgen kosten of creditcardkosten.

Torrevieja

Autohuur Torrevieja
Auto huren Torrevieja

Torrevieja ligt in het zuiden van Spanje aan de Middellandse Zee, met name 45 km ten zuiden van Alicante.De stad heeft ongeveer 106.000 inwoners (2012), en is een belangrijke havenstad met aanzienlijke toerisme.

De stad had een sterke economische groei in de jaren 1800 als gevolg van de zoutwinning en visserij. Tijdens de jaren 1900 toerisme nam als belangrijkste van de stad-industrie. Torrevieja is vandaag de dag een zeer populaire ferie-/badeby, vooral onder Scandinaviërs, Duitsers en Britten – en vele Noord-Europese gepensioneerden hebben hier ook vestigden zich in alle of een deel van het jaar.

De stad heeft niet zo veel historische bezienswaardigheden, maar “Torre del Moro” – dat is een oude wachttoren uit de jaren 1300 – is een belangrijke mijlpaal in de stad. De naam Torrevieja betekent inderdaad “Oude Toren”.

Zo niet Torrevieja staat bekend om zijn lange en uitnodigende badstrender – “Playa Del Cura” in het zuiden, alsmede “Playa Los Locos” en “La Mata” Beach in het noorden. Ook “Playa de los Naufragos” moet worden vermeld, maar het is vaak gezien als “Spanjaarden” eigen strand. ” Het merendeel van de stranden worden bemand door strandwachten van het Spaanse Rode Kruis.

Torrevieja is ook een populaire bestemming voor golfliefhebbers. In de stad zijn er een aantal goed verzorgde golfbanen.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Alicante Airport, gelegen 62 km ten noorden van Torrevieja.